Tamara helpt ons nu al een tijdje met acquisitie en de resultaten zijn fantastisch. Van meedenken bij het uitbreiden van ons salesproces tot het binnenhalen van nieuwe leads via de telefoon. We krijgen zelfs complimenten van nieuwe klanten over hoe vertrouwelijk en professioneel Tamara overkomt over de telefoon. 10/10!

Chris Opon-Nimoh

Simply Focus

Tamara is al een paar jaar een aanwinst voor ons bedrijf. Door haar Spaanse achtergrond is het fijn dat zij soms wat cursusmateriaal kan typen. Maandelijks werkt zij de financiële administratie weg. Twee keer per jaar gaan de cursussen van start en dan zorgt zij ervoor dat de website weer up to date is via WordPress. Tevens zet zij het cursusmateriaal klaar voor de docenten en cursisten. Ook belt zij leads, oud cursisten, met de vraag of zij nog interesse hebben in een cursus Spaans. Ze verwerkt gegevens in ons CRM systeem. Dit alles geeft ons een stukje rust waardoor wij ons kunnen richten op andere zaken. Wij zijn blij dat wij een paar uur per week gebruik kunnen maken van Tamara haar diensten.

Frank en Irene

CursusSpaans.nu

Ik ben nog steeds klant van Tamara (Sierra Office Support) en erg tevreden. Tamara komt altijd haar afspraken na, fijn om mee samen te werken. Tamara werkt secuur en zorgt ervoor dat de dingen die blijven liggen nu WEL worden gedaan. Kom je als ondernemer, zzp-er tijd te kort, dan raad ik een samenwerking met Tamara aan.

Ron Hermans

Victorie People - Heiloo

Sinds enkele jaren maken wij gebruik van Tamara haar diensten voor een paar uur per week. Het begon met de mail. Daarna hebben we het uitgebreid met de telefoon, afspraken inplannen en afspraakbrieven versturen. Dit stukje zorgt bij ons ervoor dat wij ons volledig kunnen richten op het uitvoeren van onze kernwerkzaamheden.
Tamara is een spontane, gezellige jongedame.

Ronald en Gerard

Luchtklimaatservice.nl

Buiten een goede klik en een fijne samenwerking staat discretie voorop. Daarbij komt uiteraard nog loyaliteit naar jou als mijn opdrachtgever toe en wederzijds vertrouwen.

De website van Sierra Office Support is gemaakt door Edwin Plasmeijer Webdesign. Edwin zorgt voor alle updates en plaatsingen op de site.

De foto’s die Sierra Office Support gebruikt zijn gemaakt door Inge Walta van 10Pics. Samen met Inge is de uitstraling besproken. Tevens heeft zij het logo ontworpen.

Uiteraard ben ik mijn onderneming niet zomaar gestart. Ik heb gedegen onderzoek gedaan en heb een mentor c.q. sparringpartner gevonden in Mariëlle Elsing. Zij draait al jaren mee als Virtual Assistant.