Referenties

Maart 2021

Sinds enkele jaren maken wij gebruik van Tamara haar diensten voor een paar uur per week. Het begon met de mail. Daarna hebben we het uitgebreid met de telefoon, afspraken inplannen en afspraakbrieven versturen. Dit stukje zorgt bij ons ervoor dat wij ons volledig kunnen richten op het uitvoeren van onze kernwerkzaamheden.
Tamara is een spontane, gezellige jongedame.

Ronald en Gerard
Luchtklimaatservice.nl

Mei 2021

Tamara is al een paar jaar een aanwinst voor ons bedrijf. Door haar Spaanse achtergrond is het fijn dat zij soms wat cursusmateriaal kan typen. Maandelijks werkt zij de financiële administratie weg. Twee keer per jaar gaan de cursussen van start en dan zorgt zij ervoor dat de website weer up to date is via WordPress. Tevens zet zij het cursusmateriaal klaar voor de docenten en cursisten. Ook belt zij leads, oud cursisten, met de vraag of zij nog interesse hebben in een cursus Spaans. Ze verwerkt gegevens in ons CRM systeem. Dit alles geeft ons een stukje rust waardoor wij ons kunnen richten op andere zaken. Wij zijn blij dat wij een paar uur per week gebruik kunnen maken van Tamara haar diensten.

Frank en Irene
CursusSpaans.nu

Oktober 2021

Ik ben nog steeds klant van Tamara (Sierra Office Support) en erg tevreden. Tamara komt altijd haar afspraken na, fijn om mee samen te werken. Tamara werkt secuur en zorgt ervoor dat de dingen die blijven liggen nu WEL worden gedaan. Kom je als ondernemer, zzp-er tijd te kort, dan raad ik een samenwerking met Tamara aan.

Ron Hermans
Victorie People – Heiloo

 

Januari 2022

Tamara helpt ons nu al een tijdje met acquisitie en de resultaten zijn fantastisch. Van meedenken bij het uitbreiden van ons salesproces tot het binnenhalen van nieuwe leads via de telefoon. We krijgen zelfs complimenten van nieuwe klanten over hoe vertrouwelijk en professioneel Tamara overkomt over de telefoon. 10/10!

Chris Opon-Nimoh
Simply Focus

Juni 2022

Tamara is zeer prettig om mee te werken. Ze denkt mee en probeert op het juiste moment op de juiste manier te ontzorgen. Dit doet Tamara doordat zij een goed inleveingsvermogen heeft. Tamara wil haar werk graag goed doen en haalt daar ook plezier uit. Een aanrader!

Daan Kooiman
2.0 Beveiliging

 

Klaar voor meer vrije tijd?

Sierra Office Support kan jou ondersteunen met een variatie aan administratieve office werkzaamheden vanaf 1 uur per week. Je zit niet aan mij vast; of het nu éénmalig is, periodiek, kort of langdurig, alles is bespreekbaar. En het hoeft niet binnen 09 – 17u te vallen.